Logo
Knowledge base
London Chamber Knowledge base
Logo
صادرات فرآورده های نفتی

صادرات  فرآورده های نفتی برای ایران به لحاظ بهره مندی مناسب از ذخایر نفت و گاز به شکلی گسترده، داشتن موقعیت جغرافیایی مناسب ایران جهت انجام صادرات و معاملات در سطح بین الملل توسعه زیادی داشته است. در نهایت نزدیکی ایران با کشورهایی که در حال رشد و توسعه در بازار های بین المللی می باشند و بازار مصرف مناسبی دارند سبب می شود که امر صادرات در مقوله های مختلف امری بدیهی و مهم تلقی گردد.

در بین کشورهای همسایه نیز کشورهای عراق، افغانستان، نخجوان و ارمنستان دارای بازارهایی مناسب برای صادرات فرآورده های نفتی می باشند.در حالی که سایر بازارهای نفتی بین المللی تحولات اقتصادی زیادی را در زمینه رکود اقتصادی پشت سر گذاشته اند این حضور می تواند به عنوان یک فرصت مناسب برای صادرات فرآورده های نفتی به این کشورها قلمداد شود.

صادرات فرآورده های نفتی به شیوه های مختلف، وجود راه کارهای مناسب در زمینه نقل و انتقالات فرآورده های نفتی به کشورهای همسایه و کشورهای متقاضی این فرآورده ها می تواند در مدت زمانی کوتاه تامین کننده نیاز بازار هدف بوده و علاوه بر تامین وجوه مالی و توسعه روابط، رضایت مشتریان را تا حد زیادی جلب کند.

با صادرات مواد نفتی به کشورهای همسایه و تنوعی که در این فرآورده ها و ذخایر نفتی وجود دارد در نهایت میتوان درآمد اقتصادی مطلوبی را مشاهده کرد. با گسترش روابط و همین طور افزایش درآمد حاصل از صادرات فرآورده های نفتی می توان به توسعه مناسب اقتصادی حاصل از این روند امید داشت.

فرآورده های تولید در پالایشگاه های کشور با تنوع بالا و همین طور ساز و کارهای مناسب عملیاتی می توانند با استفاده از فرایندهای مالی و پرسنلی خود گام موثری در زمینه تولید و صادرات فرآورده های نفتی به کشورهای دیگر داشته باشند.

اصولا کشورهای متقاضی برای واردات و خرید فرآورده های نفتی ایران با توجه به مایحتاج خود جهت تامین مواد نفتی به شکلی متنوع درخواست خود را مبنی بر نیاز به این فرآورده ها در حجم متفاوت ارائه می دهند. پس از طی مراحلی مشخص می توان برای صادرات فرآورده های نفتی اقدام نمود.

انجام کلیه امور مربوط به صادرات فرآورده های نفتی به شکلی قانونی و به صورت مناسبی انجام پذیر است و شرکت های مزبور در این زمینه امر صادرات را به شکلی تخصصی با استفاده از روش های استاندارد در ارسال این مواد تا رسیدن به مقصد انجام می دهند.

امکان ارسال مناسب فرآورده های نفتی امکانات مختلف شرکت های نفتی برای ذخیره سازی مناسب فرآورده های نفتی حاصل از پالایشگاه های مختلف و تجربیات مناسب کارشناسانی که در این زمینه فعالیت دارند امکان ذخیره سازی و همین طور انتفال فرآورده های نفتی را به شکلی درست برای بازارهای بین المللی عهده دار می باشند.

عرضه درست و به موقع این محصولات با حفظ رعایت نکات مناسب در امر صادرات فرآورده های نفتی به کشورهای همسایه با سرعت مناسب سبب جلب اعتماد از سوی شرکای تجاری خواهد شد و در این صورت روابط به شکلی گسترده ادامه خواهد داشت.

تامین فرآورده های نفتی برای کشورهای مختلفی که متقاضی این فرآورده ها هستند اگر در حجم مورد تقاضا امکان پذیر باشد در نتیجه سبب تداوم این روابط و در نهایت سبب رشد مناسب در جهت صادرات این ترکیبات خواهد بود.

توجه مناسب به بازارهای مصرف در کشورهایی که بازاری آنها رو به رشد هستند یکی از اهداف اصلی جهت تجارت برای فرآورده های نفتی می باشد که مورد توجه صادر کنندگان این فرآورده ها و محصولات پالایشگاهی قرار گرفته است.

در راستای توسعه تجارت خارجی در زمینه محصولات شیمیایی ،پتروشیمی ،روغنی و مشتقات نفتی شرکت مشاور صنعتی سها طوس خدمات ذیل را ارائه می دهد : 

1-انجام کلیه مراحل جهت صدور گواهینامه های استاندارد بین المللی عمومی ازجمله ایزو 9001- 18001- 14001- و استانداردهای بین المللی تخصصی با توجه به نوع فعالیت

2-دریافت تأییدیه برای محصولات نفتی از شرکت­های معتبر ذیل:

    الف) انواع روغن موتور خودروی سواری: پورشه، بی ام دابلیو، مرسدس بنز، فولکس واگن، رنو و پژو.

    ب) روغن موتور خودروهای دیزلی سنگین: MTU ، MAN، Volvo، ZF، Cummins، DEUTZ.

    پ) روغن موتور لوکوموتیو: ZF، Cummins، Alstom و General Electric.

    ت) روغن موتور دیزلی دریایی: MTU، Volvo ، ZF، Cummins، General Electric، Wärtsilä و MAN.

    ث) روغن دنده خودرو و صنعتی: Siemens ، ZF ، MAN ، Daimler و Avtovaz روسیه.

    ج) روغن صنعتی شامل هیدرولیک، ترانسفورماتور، نساجی: Voith ، Laborelec ، Alstom ، Danieli ، Denison Hydraulics .

    چ) روغن توربین: MAN، Laborelec  و Siemens.

    ح) گریس: MTU ، ZF و MAN.

    خ) انواع سردکننده (ضد یخ/ضد جوش، روغن­های ضد خوردگی، کنسانتره مایع خنک­کننده): MTU و MAN.

3- دریافت گواهینامه بین­المللی انطباق محصولات مواد شیمیایی و پتروشیمی REACH (الزامی برای صادرات به اروپا)، با داشتن نمایندگی از سازمان های ذیل :

4-ارسال نمونه محصول به آزمایشگاه­های بین­المللی طرف قرارداد این شرکت جهت تعیین مشخصات فنی محصول.

5- ارائه تسهیلات به منظور تنظیم و امضا اظهارنامه سازگاری و مطابقت محصول (letter of conformance) با سیستم مدیریت کیفیت روان کننده های موتور اروپا (EELQMS)

6- اخذ تاییدیه API برای انواع روغن های موتور، دنده و هیدرولیک

7- ارائه تسهیلات به منظور عضویت در انجمن تخصصی و فنی صنعت روانکار اروپا برای تمامی تولیدکنندگان و فروشندگان روانکار

8- ارائه تسهیلات به منظور توسعه بازارهای هدف از جمله مطالعه بازار و معرفی خریداران خارجی

اقلام صادراتی نفت 

اقلام صادراتی نفتی

1

ميعانات گازي

2

گاز طبيعي مايع شـده

3

روپان مايع شده

4

روغن هاي سبك

5

متانول

۶

نفت کوره ۲۸۰

۷

نفت کوره ۳۸۰

۸

گازوئیل

۹

بنزین A80

۱۰

بنزین A92

۱۱

روغن پایه

۱۲

قیر

۱۳

هیدروکربن های سبک

۱۴

هیدروکربن های سنگین

۱۵

هگزان

۱۶

پارافین مایع صنعتی

۱۷

پارافین جامد

۱۸

روغن موتور

۱۹

روغن صنعتی

۲۰

فوتس اویل

۲۱

اکسترکت

۲۲

پی‌دی‌ای‌تار

۲۳

رابر پراسس اویل

۲۴

اسلک وکس

۲۵

نفت خام

۲۶

گاز طبیعی

۲۷

گاز مایع (مخلوط بوتان و پروپان)

۲۸

نفت سفید

۲۹

نفت گاز  (گازوئیل)

۳۰

نفت کوره (مازوت)

۳۱

میعانات گازی

۳۲

وکیوم باتوم (ماده اولیه تولید انواع قیر)

۳۳

لوبکات

۳۴

حلال ۴۰۲

۳۵

حلال ۴۰۴

۳۶

حلال ۴۰۶

۳۷

حلال ۴۰۷

۳۸

حلال ۴۰۹

۳۹

حلال ۴۱۰